fbpx

Vaasa

Seuraa Vaasan tilejä ja pysy ajantasalla avoimista työpaikoista

Instagram
Facebook

Keittiöapulainen - Sushi Take, Vaasa

Haemme yhteistyökumppanillemme Sushi Takelle Keittiöapulaisia, täysin uuteen ja koko Suomen kattavaan sushipalveluun ruokakauppojen sisällä!

Sushi Take on uusi sushipalvelu ruokakauppojen sisällä, joka rantautuu vuoden vaihteessa usealle paikkakunnalle Suomeen ja tähän aluevaltaukseen tarvitsemme sinun apuasi. 

Tarjoamme taatusti rennon ja erilaisen työympäristön kivassa jengissä ja vaihtelevan toimenkuvan, jossa onnistuminen ei jää olosuhteista kiinni!

Myyjä - Telian osastomyymälä, Vaasa

Haluatko tarjota ihmisille ensiluokkaista asiakaskokemusta operaattorialan parhailla tuotteilla? Etsitkö duunia missä hyvin tehty työ näkyy sekä asiakastyytyväisyytenä että paksuna tilipussina?

Telian osastomyyjänä työskennellään rennossa työympäristössä, missä panostetaan jatkuvaan myynnin valmentamiseen ja sinun kehittymiseesi. Telia Express on yksi suurimmista Suomen Telian myyntikanavista, hae sinäkin mukaan!

Palvelumyyjä - DNA Puhelinpalvelukeskus, Vaasa

DNA:n puhelinpalvelukeskuksissa työskentelee myynnin huippuammattilaisia ja DNA:n jengi onkin tehokkain puhelinmyyntiketju koko Pohjoismaissa! Haluaisitko sinä päästä osaksi tällaista jengiä ja päästä itsekin kehittymään huippumyyjäksi?

Myymälämyyjä - DNA kauppa, Kokkola

Etsimme DNA kauppaan Kokkolaan uutta kokoaikaista myyjävahvistusta – asiakaspalveluhenkistä, tavoitteellista ja myynnillistä tyyppiä. 

Tehtävänäsi on vastata DNA:n tuotteiden myynnistä, esillepanosta ja myymälän siisteydestä ja tähän saat tuoteportfolion ja innostavan brändin lisäksi suuren organisaation tuen, perehdytyksen ja koulutusta laitteisiin ja palveluihin liittyen. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Close Menu