fbpx

Rovaniemi

Seuraa Rovaniemen tilejä ja pysy ajantasalla avoimista työpaikoista

Instagram
Facebook

Myyjä - Telian osastomyymälä, Rovaniemi

Haluatko tarjota ihmisille ensiluokkaista asiakaskokemusta operaattorialan parhailla tuotteilla? Etsitkö duunia missä hyvin tehty työ näkyy sekä asiakastyytyväisyytenä että paksuna tilipussina?

Telian osastomyyjänä työskennellään rennossa työympäristössä, missä panostetaan jatkuvaan myynnin valmentamiseen ja sinun kehittymiseesi. Telia Express on yksi suurimmista Suomen Telian myyntikanavista, hae sinäkin mukaan!

Myyntineuvottelija - Kotimaan Energia, Rovaniemi

Kiinnostaako sinua myyntityö, josta saat hyvät tienestit, säännölliset työajat ja mainion työyhteisön mukavine työkavereineen? 

Tule mukaamme luomaan maailmanluokan asiakaskokemuksia Rainmakerin riveissä ja Kotimaan Energian väreissä. Tässä tehtävässä onnistuminen ei jää olosuhteista kiinni, sillä Rainmaker tarjoaa jatkuvan myyntivalmennuksen ja Kotimaan Energia laadukkaat ja mutkattomat tuotteet. 

Palvelumyyjä - DNA Puhelinpalvelukeskus, Rovaniemi

DNA:n puhelinpalvelukeskuksissa työskentelee myynnin huippuammattilaisia ja DNA:n jengi onkin tehokkain puhelinmyyntiketju koko Pohjoismaissa! Haluaisitko sinä päästä osaksi tällaista jengiä ja päästä itsekin kehittymään huippumyyjäksi?

Palveluneuvoja - Vierumäki Oy, Rovaniemi

Etsitkö sinulle sopivaa osa-aikaista työtä, energistä työyhteisöä, tai joustavia työaikoja? 

Etsimme Contact centeriimme Palveluneuvojaa. Työssäsi vastaat Vierumäen Urheiluopistolle tulevaan asiakasliikenteeseen, joka muodostuu Vierumäen kokouspalveluista, golfkenttävarauksista, huonekyselyistä, sekä reklamaatioista. Käyttämäsi kanavat ovat chatti, sähköposti ja puhelin, joiden avulla pääset tekemään jonkin verran myös lisämyyntiä asiakkaille. 

Close Menu