fbpx

Jyväskylä

Seuraa Jyväskylän tilejä ja pysy ajantasalla avoimista työpaikoista

Instagram
Facebook

Team Lead - Sanoma, Jyväskylä

Mietitkö seuraavaa askelta työurallasi? Koetko myyntityön omaksesi, haluat päästä vastuulliseen rooliin ja kehittää omaa sekä muiden osaamista? 

Sanoman myynti on todella kovassa kasvussa ja tätä tukemaan etsimme henkilöä, jolla on jonkin verran kokemusta myyntitehtävistä ja joka nauttii siitä kun saa pitää useita lankoja käsissään. Team Leadina tehtävänäsi on auttaa, opastaa ja valmentaa tiimisi myyjiä onnistumaan omassa työssään. Tiimimme tarvitsee esimerkillistä ja aktiivista tiiminvetäjää johdattamaan heitä kohti onnistumisia. 

Uudelle esimiehelle pidetään kuukauden mittainen palkallinen koulutus pääkaupunkiseudulla..

Myyjä - Sanoma, Jyväskylä

Asiakkaiden palvelua ja myyntityötä, jossa pääsee tarjoamaan markkinoiden johtavia tuotteita, jotka näkyvät, kuuluvat ja herättävät tunteita! Haemme useita myyjiä Sanoman myyntipisteelle Jyväskylään. Mikäli nautit ihmisten kohtaamisesta ja motivoidut mahdollisuudesta tienata hyvää palkkaa, myyjän työ Sanomalla sopii juuri sinulle. 

Myyjä - Rainmaker, Jyväskylä

Tavoitteellisia kohtaamisia, laadukasta tekemistä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta jonka voi vain liigassa itse kokea. Leijonaliiga on mainio mahdollisuus kasvattaa omaa osaamista ja ansaita hyvää palkkaa. 

Palvelumyyjä - DNA Puhelinpalvelukeskus, Jyväskylä

DNA:n puhelinpalvelukeskuksissa työskentelee myynnin huippuammattilaisia ja DNA:n jengi onkin tehokkain puhelinmyyntiketju koko Pohjoismaissa! Haluaisitko sinä päästä osaksi tällaista jengiä ja päästä itsekin kehittymään huippumyyjäksi?

Myyjä, Vakuutusratkaisut - Rainmaker Customer Experiences,
Jyväskylä

Viihtyisitkö itseohjautuvassa työkulttuurissa, jossa työntekijöiden mielestä on erittäin hyvä ilmapiiri? 

Haluatko startin urallesi myynnin ja maailmanluokan asiakaskohtaamisten parissa? 

Etsimme joukkoomme innokkaita työkavereita vakituisiin työsuhteisiin, täysipäiväisesti tai osa-aikaisesti. Pääset työskentelemään vakuutusmyynnin parissa ja kehittymään päivä päivältä kohti myynnin ammattilaisuutta. Työtä teet kansainvälisen huippubrändin kanssa rehellisesti ja rennolla fiiliksellä.

Close Menu