fbpx

Helsinki

Seuraa Helsingin tilejä ja pysy ajantasalla avoimista työpaikoista

Instagram
Facebook

Kokki - Sushi Take, Helsinki

Haemme yhteistyökumppanillemme Sushi Takelle useita Kokkeja, täysin uuteen ja koko Suomen kattavaan sushipalveluun ruokakauppojen sisällä!

Sushi Take on kansainvälinen ja moderni sushipalvelu ruokakauppojen sisällä, jonka ytimessä on ensiluokkainen käsintehty Sushi. Sushi Take-pisteissä valmistetaan asiakkaille parhaista ja taatusti tuoreista raaka-aineita herkulliset sushit.

Etsimämme henkilöt ovat iloisia, motivoituneita ja kiinnostuneita sushin valmistuksesta.

Aikaisempi kokemus ravintola tai sushin valmistuksesta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on ripeä työote ja halu oppia uutta ja kehittyä.

Myyjä, Vakuutusratkaisut - Rainmaker Customer Experiences,
Jyväskylä

Haemme useita myyjiä Sanoman myyntipisteelle Helsinkiin ja pääkaupunkiseudulle. Mikäli nautit ihmisten kohtaamisesta ja motivoidut mahdollisuudesta tienata hyvää palkkaa, myyjän työ Sanomalla sopii juuri sinulle.

Nykyisten työntekijöiden mielestä työssä parasta on yhteisö ja mahtava tiimihenki. Työtä tehdään tosissaan, mutta ei vakavasti, ja arjessa saa ottaa itse vastuuta osana porukkaa.

Myyjä - Telian osastomyymälä, Helsinki

Haluatko tarjota ihmisille ensiluokkaista asiakaskokemusta operaattorialan parhailla tuotteilla? 

Etsitkö duunia missä hyvin tehty työ näkyy sekä asiakastyytyväisyytenä että paksuna tilipussina? 

Telian osastomyyjänä työskennellään rennossa työympäristössä, missä panostetaan jatkuvaan myynnin valmentamiseen ja sinun kehittymiseesi. Telia Express on yksi suurimmista Suomen Telian myyntikanavista, hae sinäkin mukaan!

Myyjä - Telia, Helsinki

Kiinnostaako sinua päästä itse vaikuttamaan kuinka paljon tienaat? Tavoittelemme nyt sinua, joka olet kiinnostunut ihmisten kohtaamisesta ja tykkäät tavoitteellisesta työstä. Tarjoamme sinulle kokoaikaista Telia Express -myyjän tehtävää, jossa saat jatkuvaa myyntikoulutusta. Pisteemme sijaitsee Kampin toisessa kerroksessa. Siellä missä ihmisvilinää ja kaupan mahdollisuuksia riittää. Kaikki Telian tuotteet ovat myytävänä, mutta keskiössä on liittymämyynti.

Myyjä - Sanoma, Helsinki

Haemme useita myyjiä Sanoman myyntipisteelle Helsinkiin ja pääkaupunkiseudulle. Mikäli nautit ihmisten kohtaamisesta ja motivoidut mahdollisuudesta tienata hyvää palkkaa, myyjän työ Sanomalla sopii juuri sinulle.  .

Myyjä - Moi mobiili, Helsinki

Työ on Moin simmien eli liittymien myyntiä Moin myyntipisteellä. Ennen kaikkea se on positiivista anarkismia, jolla tehdään alaa ravisteleva ja paras asiakastyytyväisyys. Myyjänä kohtaat ihmisiä ja luot kestäviä asiakassuhteita Moille. 

Myyntineuvottelija - Rainmaker Contact Center, Helsinki

Myyntihenkilönä tehtävänäsi on ottaa puhelimitse yhteyttä uusiin asiakkaisiin ja tarjoaa heille yksilöllisiä, juuri asiakkaan tarpeisiin soveltuvia tunnettuja energialan tuotteita ja palveluita. Tärkeintä työssä on laadukas täyden kympin asiakaskokemus. Toimenkuvaan sisältyy palkallinen perehdytys sekä Rainmaker jatkuva koulutus ja myyntivalmennus. Onnistut työssäsi positiivisella asenteella ja halulla onnistua. Työtä tehdään itsenäisesti ja yhdessä upean tiimin kanssa, välillä myös positiivisessa hengessä keskenään kisaillen. Työvälineet ovat nykyaikaiset.

Close Menu